Denne episoden er sponset av Klikk&Hent fra Heinemann Tax-Free

I Flight 007 reiser vi tilbake til den kalde krigens dager og ser på en dramatisk hendelse fra 1983. Vi har snakket med Hans-Wilhelm Steinfeld som var NRKs korrespondent i Moskva på den tiden.  SAS har lansert lifetime Gold i EuroBonus og vi snakker med Flemming Paulsen i Final Call om hva dette betyr for dagens og fremtidens EuroBonus-goldmedlemmer.

Aktuelt

CNNs 30-årsspesial om KAL007

Tusen takk til Hans-Wilhelm Steinfeld som sporty stilte opp til vårt intervju om KAL007.

Ukens anbefaling

TV-serien «The Americans» er satt i USA på 1980-tallet. Vi følger et ektepar som fremstår som en vanlig amerikansk familie, men som egentlig er «deep under-cover» KGB-agenter. En spennende serie med mye herlig «kald-krig nostalgi». De første fem sesongene finnes blant annet på Netflix

 

 

Liker du Flypodden? Støtt oss på Patreon!
Kategorier: Ukategorisert

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.