I Flight 006 har vi sett på de fire store nordiske flyplassene sine tall for februar, Boeing har levert 737 nummer 10.000 og Thomas og Christian har vært på interessante turer på hver sin kant. Vi snakker om flyplass-shopping, og har fått besøk av Haakon Dagestad – kommunikasjonssjef i Travel Retail Norway

Aktuelt

  • Helt texas flytur til Austin Texas:

Boeing 737MAX-8 til Southwest Airlines er 737 nummer 10.000

Ukens tema

Kommunikasjonssjef  i Travel Retail Norway (og «friend of the pod»)Haakon Dagestad har vært på besøk i podden og vi snakket med ham om taxfree og shopping på flyplassen. Hvor mye bidrar egentlig tax-free med til Avinor, og er det sånn at vi bør drikke mer (tax-free) vin for å bidra til driften på norske flyplasser?

Ukens anbefaling

Christian anbefaler Klikk&Hent-tjenesten på tax-free på OSL og har bare lovord om Sparebank1 Forsikring

Anbefaler også siste episode av Norwegians podcast NorwegianOn Air der du i denne episoden kan lære mer om fuel og hvordan Norwegian jobber både med å redusere fuelforbruket og prisen på det de kjøper.

Liker du Flypodden? Støtt oss på Patreon!
Kategorier: Ukategorisert

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.