Denne episoden er sponset av enerWe Communications Conference:

I Flight 004 har vi sett på SAS sine tall for deres første kvartal, Qatar Airways gjør spennende ting og Christian har vært på boklansering . Dagens hovedtema er flyselskapenes forretningsmodelleer  – kan vi fremdeles snakke om «lavprisselskaper» og «tradisjonelle nettverksselskaper» når forretningsmodellene ser overraskende like ut etterhvert. 

Aktuelt

 

Crisis Communications av Kjell Brataas kan kjøpes på Amazon – finnes både i papir og Kindle-format. Du kan også vinne en signert utgave av boken om du går inn på Flypoddens Facebook-side på facebook.com/flypodden og forteller hvorfor akkurat DU skal få denne av oss

Ukens anbefaling

Filmen American Made med Tom Cruise kan kjøpes i iTunes er basert på den sanne historien om TWA-piloten Barry Seal som ble rekruttert av CIA for å fly mer eller mindre lovlige ops i Mellom-Amerika på 1980tallet

Liker du Flypodden? Støtt oss på Patreon!
Kategorier: Ukategorisert

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.